Frakt endast 39kr   Fri frakt vid köp över 299kr   Säker betalning med Klarna   Företagspaket 150:-

CartDin varukorg är tom!  

Köp- och leveransvillkor

Följande köp- och leveransvillkor gäller vid köp av produkter och tjänster av VisiBilly AB, om inte annat skriftligt överenskommits mellan kunden och VisiBilly AB. Vid försäljning till konsument tillämpas konsumentköplagen och distansavtalslagen. VisiBilly AB ingår inte avtal med personer under 18 år utan målsmans godkännande. VisiBilly AB förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. 

 

Leveransvillkor

Normal leveranstid är cirka 2-5 dagar.

Vi skickar beställningar med Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 250 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Fraktkostnaden för privatpersoner är 39kr, vid köp över 299kr levererar vi fraktfritt inom Sverige.

Företagsbeställningar skickas med företagspaket, fraktkostnad 150kr. 

 

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Ångerrätten innebär att du kan öppna förpackningen och undersöka varan i den omfattning som krävs för att du ska kunna avgöra om produkten motsvarar dina förväntningar. Om du vill returnera en produkt är det viktigt att den returneras oskadd i originalförpackningen. Om produkten bär spår av användning förbehåller vi oss rätten att helt eller delvis neka återbetalning. Om du vill använda dig av ångerrätten betalar du endast returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Observera att du måste hämta ut ditt paket för att kunna göra en retur. För outlösta paket debiteras 250kr.

Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man varan reparerad eller ersatt, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. 

Vid reklamationsärenden, kontakta kundtjänst på info@visibilly.se. Ta gärna ett kort på produkten för en snabbare hantering. Enligt svensk lag har du möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet. Observera dock att reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan. Den gäller inte för normalt slitage och åldrande av varan. En reklamation ska göras så snart som möjligt efter att felet har upptäckts. 

VisiBilly AB ansvarar inte för skador på annan egendom än den levererade produkten. Ej heller för skador som åsamkats tredje part p.g.a. fel på produkten eller andra följd- eller indirekta skador.

 

Betalningsalternativ

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till VisiBilly.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ

 

Minimiorder

Minimiorder är 50 kr inklusive moms.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drift & produktion:  Wikinggruppen