Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Köp- och leveransvillkor

Följande köp- och leveransvillkor gäller vid köp av produkter och tjänster av VisiBilly AB, om inte annat skriftligt överenskommits mellan kunden och VisiBilly AB. Vid försäljning till konsument tillämpas konsumentköplagen och distansavtalslagen. VisiBilly AB ingår inte avtal med personer under 18 år utan målsmans godkännande. VisiBilly AB förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. 

 

Leveransvillkor

Normal leveranstid är cirka 2-5 dagar.

Vi skickar beställningar med Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 250 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Fraktkostnaden för privatpersoner är 49kr, vid köp över 599kr levererar vi fraktfritt inom Sverige.

Företagsbeställningar skickas med företagspaket, fraktkostnad 199kr. 

 

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Ångerrätten innebär att du kan öppna förpackningen och undersöka varan i den omfattning som krävs för att du ska kunna avgöra om produkten motsvarar dina förväntningar. Om du vill returnera en produkt är det viktigt att den returneras oskadd i originalförpackningen. Om produkten bär spår av användning förbehåller vi oss rätten att helt eller delvis neka återbetalning. Om du vill använda dig av ångerrätten betalar du endast returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Observera att du måste hämta ut ditt paket för att kunna göra en retur. För outlösta paket debiteras 250kr.

Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man varan reparerad eller ersatt, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. 

Vid reklamationsärenden, kontakta kundtjänst på info@visibilly.se. Ta gärna ett kort på produkten för en snabbare hantering. Enligt svensk lag har du möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet. Observera dock att reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan. Den gäller inte för normalt slitage och åldrande av varan. En reklamation ska göras så snart som möjligt efter att felet har upptäckts. 

VisiBilly AB ansvarar inte för skador på annan egendom än den levererade produkten. Ej heller för skador som åsamkats tredje part p.g.a. fel på produkten eller andra följd- eller indirekta skador.

 

Betalningsalternativ

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till VisiBilly.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ

 

Minimiorder

Minimiorder är 30 kr inklusive moms.

 

Dataskyddsförordningen (GDPR) och skydd av personuppgifter

VisiBilly AB (org. nr: 559073-8281), nedan nämnt VisiBilly, vill med bakgrund av den nya EU: s allmänna dataskyddsförordning 2016/679 (GDPR), som träder i kraft den 25 maj 2018, ge dig information om de uppgifter som vi behandlar när du handlar hos oss.

VisiBilly respekterar din integritet och skyddar dina personuppgifter som vi behandlar. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagar.

Vilka personuppgifter behöver vi

VisiBilly behandlar personuppgifter, s.k. personliga data, som behövs för att identifiera dig och därmed ge oss möjlighet att leverera våra produkter till dig som kund.

Vi behandlar främst de uppgifter som du själv lämnat till oss genom att du blir kund, vilket är namn, adress, IP-adress, telefonnummer, e-postadress samt köphistorik. Vi behandlar även motsvarande data om du väljer att prenumerera på VisiBillys nyhetsbrev, besvarar enkäter eller undersökningar, kommunicerar med oss via e-post eller via andra kanaler där du registrerar dig.

Varför vi behandlar dina personliga data

VisiBilly behandlar främst dina personliga data för att kunna leverera våra produkter och tjänster till dig. Vid genomförande av köp delas information med våra betal- och transportleverantörer. Väljer du att betala med faktura sparas även ditt personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri. För att kunna fullföra leverans av produkter och tjänster till dig som kund så delas namn, adress, telefonnummer samt e-postadress.

De betalleverantörer som VisiBilly använder är Klarna och Swish samt Postnord som transportleverantör.

Hur använder VisiBilly dina personliga data                                      

Vi använder dina personliga data för att:

- på ett snabbt och säkert sätt kunna leverera beställda produkter/tjänster till rätt leveransadress.

- skicka nyhetsbrev och information om VisiBillys produkter och tjänster,

- behålla historik om de produkter du som kund beställt av oss.                                                     

- kunna marknadsföra våra produkter och tjänster, samt skicka enkäter och undersökningar om VisiBilly och våra produkter/tjänster.

Lagring                                                                                                                                                             

Dina personliga data sparas för angivna ändamål som nämnts ovan så länge du fortsätter vara kund eller att vi, bedömer att du kan vara en potentiell kund till oss. Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör behandlingen av personlig data för ovan angivna ändamål och vi tar bort dessa från vårt register.

Säkerhet

VisiBilly använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga data mot förluster och att skydda mot obehöriga personers tillgång. Vi granskar regelbundet våra säkerhetspolicyer och rutiner för att säkerställa att våra system är säkra och skyddade.

Dina val och rättigheter

Du är alltid välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar. Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig och kan begära en kopia. Du har också rätt att få felaktig personlig data om dig korrigerade och du kan be oss att radera dina personuppgifter. I samband med det så upphör behandling för ovan angivna ändamål och vi tar bort dina personliga data från våra register.

Om du är missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Datainspektionen, som är regulatorn för vår behandling av personuppgifter.

Ändringar i detta integritetsmeddelande

VisiBilly kan komma att uppdatera denna integritetspolicy för att säkerställa att vi agerar i enlighet med tillämplig lagstiftning eller om vi av annan anledning ändrar vår rutiner för hur vi behandlar personuppgifter. Vi kommer att publicera ändringar vi gör på vår webbsida.

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/                                                                                                                                                                                                                               

Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk lagstiftning.

Drift & produktion:  Wikinggruppen